Askeleet Voittoon

22.00

Askeleet Voittoon: Näe taivaan suunnitelman toteutuvan elämässäsi

On aika saada kiinni Jumalan taivaallisesta suunnitelmasta elämääsi ja lähteä liikkeelle Aabrahamin tavoin! ​Askeleet Voittoon tuo lukijalle konkreettiset, käytännölliset askeleet, joita ottamalla jokainen uskova voi astua voitokkaasti eteenpäin Jumalan antamassa kutsussa. Jumala on kutsunut seurakunnan ottamaan maata haltuun Suomessa ja vaeltamaan Hänen ylenpalttisessa siunauksessaan. Jumalan alkuperäinen suunnitelma seurakunnalle on yltäkylläinen elämä, moninkertaistuminen ja lisääntyminen.

Mitä voit odottaa?

Kirjassaan Askeleet Voittoon Tomi Lehto avaa Jumalan Sanan pohjalta niitä elämänalueita, joilla Jumala lupasi yltäkylläisen elämän kaikille seuraajilleen. Saat avaimet siihen, miten voit seurata Aabrahamin esimerkkiä ja kantaa hedelmää Jumalan valtakuntaan. Seurakunta on antanut liikaa tilaa väärille ajatusmalleille, passiivisuudelle ja välinpitämättömyydelle. Ei ole aikaa lamaantua ja jäädä paikalleen, astu rohkeasti ulos veneestä ja ota askeleet veden päälle!

Kirja antaa sinulle valmiudet seuraaviin voittoihin elämässäsi:

· Kuinka näet taivaan suunnitelman toteutuvan omassa elämässäsi
· Miten vaellat Jumalan sinulle valmistamassa siunauksessa
· Kuinka liikut eteenpäin uskossa, nähden toistuvia läpimurtoja elämässäsi
· Miten vastaanotat voiman korkeudesta elämääsi

Kun lukee Tomin kirjaa, on kuin kuulisi livenä hänen julistuksensa äänenpainot. Kirja on harvinainen suomeksi kirjoitettu kirja: täynnä väkevää, toimivaan uskoon innoittavaa sanomaa. Kirjassa toistuu ajatus siunaavasta, moninkertaistavasta Jumalasta. Se sytyttää halun saada kokea Pyhän Hengen voiman muuttavaa kosketusta. Tällaista uskon sanomaa tarvitsemme seurakuntiimme. – Heikki Hilvo, Pastori

Pastori Tomi Lehdon ensimmäinen suomenkielinen teos Askeleet Voittoon suorastaan uhkuu raikkautta, tuoreutta, uskon henkeä ja kristillisyyttä, joka on jalat maassa, mutta sydän taivaallisissa. Kirja on sytyttävä herätyshuuto tämän päivän Suomen kristilliselle seurakunnalle. Suosittelen lämpimästi. – Marko Selkomaa, Evankelista & Lähetyspastori

136 sivua

Category: Tag: Product ID: 270

Description

ASKELEET VOITTOON

Pastori Tomi Lehdon ensimäinen suomenkielinen teos Askeleet voittoon suorastaan uhkuu raikkautta, tuoreutta, uskon henkeä ja kristillisyyttä, joka on jalat maassa mutta sydän taivaallisissa. Kirja on sytyttävä herätyshuuto tämän päivän Suomen kristilliselle seurakunnalle. Suosittelen lämpimästi.”

-Marko Selkomaa – Evankelista & Lähetyspastori

Kun lukee Tomin kirjaa, on kuin kuulisi livenä hänen julistuksensa äänenpainot. Kirja on harvinainen suomeksi kirjoitettu kirja: täynnä väkevää, toimivaan uskoon innoittavaa sanomaa. Kirjassa toistuu ajatus siunaavasta, moninkertaistavasta Jumalasta. Se sytyttää halun saada kokea Pyhän Hengen voiman muuttavaa kosketusta. Tällaista uskon sanomaa tarvitsemme seurakuntiimme.

-Heikki Hilvo, Pastori

TOMI OLAVI LEHTO on River Church Finland -palvelutyön perustaja ja johtaja. Hän on kirjailija, pastori ja matkustava palvelutyöntekijä, sekä viikottain ilmestyvän kristillisen TV-ohjelman juontaja vaimonsa Sannan kanssa. Lehdon sydämellä on nähdä seurakunnan nousevan Suomessa ja ottavan paikkansa Jumalan suunnitelmassa viimeisinä aikoina.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Askeleet Voittoon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy