Tilaus- ja toimitusehdot

Saat tekemästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. +358 50 471 1052

TOIMITUSAIKA

Tilatut tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Käytännössä toimitusaika on keskimäärin 3-7 arkipäivää tilaushetkestä. River Publishing Finland Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksut ovat tilauskohtaisia. Vähimmäistoimitusmaksu on Suomeen toimitettavissa tilauksissa 1,50 € / tilaus.

MAKSUTAVAT

Lasku
Laskulla on 7 päivää maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle tilaamiesi tuotteiden mukana. Laskulla maksamisen ehdot: Sinun oltava vähintään 18-vuotias ja olet ilmoittanut yhteystietoihisi myös matkapuhelinnumerosi.

Postiennakko
Emme toimita verkkokaupasta tehtyjä tilauksia postiennakolla. Mikäli haluat tilata tuotteet postiennakolla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajansuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit siis tutustua River Publishing Finland Oy:ltä tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin palautat tuotteen puhelimitse numeroon +358 50 471 1052.

TILAUSRAJOITUKSET

River Publishing Finland Oy:llä on oikeus hylätä tilaus esim. aiempien lunastamattomien postiennakkolähetysten vuoksi.

Toimitukset ulkomaille
Toimitamme tilauksia näillä ehdoilla vain Suomeen. Mikäli haluat tilata tuotteita muualta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse +358 50 471 1052.

Alle 18-vuotiaat
Alle 18-vuotiaat voivat tehdä ostoksia verkkokaupasta ainoastaan huoltajan suostumuksella.