Kirjaklubin säännöt

UUTUUSKIRJA
Klubin jäsenenä saat tuoreeltaan julkaistun uutuuskirjan ensimmäisenä suoraan kotiin ilman postimaksua. Lasku lähetetään samassa paketissa kirjan kanssa. Uutuuskirjan hintana on kustantajan ilmoittama suositushinta.

UUTISKIRJE
Maksuton Kirjaklubin uutiskirje lähetetään Kirjaklubin jäsenille kuukausittain. Uutiskirjeessä esitellään kirjauutuuksia ja tarjouksia. Huom. Uutiskirje toimitetaan vain Suomeen (mukaan lukien Ahvenanmaa).

ALOITUSPAKETTI
Kirjaklubiin liittyvien on mahdollisuus tilata aloituspaketti, joka sisältää alennettuun hintaan kaikki River Publishing Finland Oy:n kyseiseen ajankohtaan asti julkaisemat kirjat. Lisätietoa aloituspaketista River Publishing Finland Oy:n asiakaspalvelusta.

TILAAMINEN
Mikäli tilauksellasi on useampi tuote, pyrimme lähettämään tilauksen kaikki tuotteet yhdessä lähetyksessä. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Hinnat ja valikoima voivat vaihdella myyntikanavittain.

MAKSAMINEN
Asiakkaan tulee tarkistaa kassalla, että tilauksen tiedot ja toimitustiedot ovat oikein ja valita tilauksen maksutapa. Verkkotilauksessa maksutapa on lasku. Tilauksesta lähetetään lasku tilaajan sähköpostiin tilauksen tapahduttua. Laskuvaihtoehto on voimassa vain täysi-ikäisille Suomessa asuville henkilöille. Kaikki toimitetut tuotteet ovat River Publishing Finland Oy:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

PALAUTTAMINEN
Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen. Merkitse postitustiedot seuraavasti:

River Publishing Finland Oy
Läkkisepäntie 3
00620 Helsinki

Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot sekä lyhyt selvitys palautuksen syystä. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.

VIRHEVASTUU
Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.

JÄSENYYDEN PÄÄTTYMINEN
Voit erota Kirjaklubista ilmoittamalla siitä kirjallisesti/suullisesti puhelimitse asiakaspalveluun.

SOVELLETTAVA LAKI
Näihin klubisääntöihin sovelletaan Suomen lakia.

YHTEYSTIEDOT
River Publishing Finland Oy /
Kirjaklubi
Läkkisepäntie 3
00620 Helsinki

PALVELUKANAVAT

Asiakaspalvelu
Ma-Pe klo 9-16
Puhelin: (+358) 50 4711 052
Sähköposti: riverpublishing.fi@gmail.com

ASIAKASREKISTERI
Kirjaklubi on 1.8.2019 alkaen osa River Publishing Finland Oy:tä. Asiakasrekisteriä voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit halutessasi kieltää omien osoitetietojesi käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseen: http://www.riverpublishing.fi/tietosuojaseloste/